fbpx

HAR DU EN FRÅGA?

Få svar på våra vanligaste frågor nedan, om du inte hittar svaret du söker får du gärna ringa oss under våra öppettider eller maila till oss så återkommer vi så snart vi bara kan.
Våra paket skickas med DHL och kommer att levereras till ditt närmaste ombud. Du får information om när paketet kan hämtas.

No, you can choose to have different addresses for shipping and invoicing.

När du shoppar på Elton Wood har du alltid 14 dagar från dagen då din beställning kom, för att returnera den. Tyvärr kan du inte byta din produkt, eftersom lagersaldot ändras så snabbt. Om du vill ha en annan vara måste du lägga en ny beställning och returnera den gamla. Maila oss ditt namn & ordernummer på retur@eltonwood.se för att få din retursedel. Observera att returavgiften (89kr) kommer att dras av från det returnerade beloppet för ditt/dina smycken.

Om du får en vara som klassas som felaktig eller skadad måste du kontakta oss inom 7 dagar efter mottagandet. Elton Wood´s kvalitetsgaranti täcker endast möjliga tillverkningsfel och kan inte hållas ansvarig för defekter som beror på: fel eller skada orsakad av felaktig användning eller slarv. estetiska förändringar, defekter och/eller skador orsakade av normalt slitage och åldrande. För att komma i kontakt med oss mailar du retur@eltonwood.se 

Så snart din order skickas från vårt lager får du en leveransbekräftelse via e-post med ditt spårningsnummer. Du kan klicka på spårningsnumret i det här e-postmeddelandet för att se vart din leverans befinner sig.
Vi erbjuder gratis frakt.

När du shoppar på Elton Wood har du alltid 14 dagar från dagen då din beställning kom, för att returnera den. Tyvärr kan du inte byta din produkt, eftersom lagersaldot ändras så snabbt. Om du vill ha en annan vara måste du lägga en ny beställning och returnera den gamla.

Maila oss ditt namn & ordernummer på retur@eltonwood.se för att få din retursedel.

Observera att returavgiften (89kr) kommer att dras av från det returnerade beloppet för ditt/dina smycken.

Hos Elton Wood görs alla smycken och alla delar för hand och kan därför garantera att smyckena är tillverkade i högkvalitativt och äkta 925 sterlingsilver. Silver är en ädelmetall som kommer att hålla en livstid när du tar hand om ordentligt. Silver kan oxidera (svartna eller gulna) med tiden genom exponering för luften och kemikalier som parfymer från huden. Gör det till en vana att rengöra dina delar med den putsduk som följer med smycket för att enkelt ta bort smuts, gula eller svarta fläckar. Förvara dina smycken separat i din putsduk för att undvika repor. Vi rekommenderar att du inte badar med ditt smycke för att bibehålla livslängden. Har du ett smycke med ädelstenar så behöver du tvätta smycket då och då för att stenen ska fortsätta skina. Om du tittar på din ädelsten och tycker den ser dimmig ut är det dags för en tvätt.

Din vagn