fbpx

Nyhet - Vågigt Hav #01

Vågigt hav har namngets av dess design som är inspirerad av just ett vågigt hav. Armbandets former skimrar därför på samma sätt i solen som havet skimrar vid en vacker solnedgång.
När vi har tagit fram formen till “Vågigt Hav” har vi gjort en 3D-mall från en bild av havet som vi sedan format till detta armband.

Nyheter A/W 20-21

Våra senaste modeller:

Fyren #02, är en utökad variant av vår storsäljare Fyren 01 där vi bytt ut den svarta nylontråden mot brun nylontråd som går i linje med höstens tecken. Fyren 02 går utmärkt ihop med nya Silvertamp 02.

Buê #02 består av högpolerade handskurna marmorstenar och 925 Sterling Silver komponenter. Ihopväft för hand med svart nylontråd av högsta kvalité.

Silvertamp #02 är en utökad variant av Silvertamp 01. Silvertamp är tillverkad med en kedjelänk i solid sterling silver som är sammanflätad med nylontråd . Armbandet låser man enkelt med en silverplatta på dess baksida. Denna modellar passar perfekt om man vill kombinera med andra smycken men stilren att bära ensam.

Vågigt hav har namngets av dess design som är inspirerad av just ett vågigt hav. Armbandets former skimrar därför på samma sätt i solen som havet skimrar vid en vacker solnedgång.

Guldtamp #02 är tillverkad med en kedjelänk i 14K guldpläterat sterling silver som är sammanflätad med beige nylontråd. Guldtamp 02 är ett utmärkt val om du vill sätta pricken över i:et till din outfit.

Sandö #01

Sandö består av ädelstenarna Svart Onyx, Grön marmor och Brun Pietersite som är noggrant utvalda och handskurna. Tillsammans med 14K Guldpläterat Silver är armbandet ihopväft med beige nylontråd av högsta kvalité.
Sandö är döpt efter den halvöformad del som hänger ihop med Smögenön och Hasselön. Sandö och Sandöfjorden ligger i ett turistiskt högintressant område och utgör ett inbjudande mål för friluftsliv, på Sandö ligger även Smögens enda sandstrand.

Blåa Hav #01

Blåa Hav #01 består av handskurna högpolerade Sodalite-ädelstenar och 925 Sterling Silver komponenter. Ihopväft med svart nylontråd av högsta kvalité.

För varje såld Blåa Hav-armband skänker vi 50% till stiftelsen “Håll Havet Rent” som strävar mot ett renare havsliv.
Din vagn